• Exploreaza :)

    Facebook
    Facebook
    Pinterest
    Pinterest
    Instagram
color tattoo

Maybelline Color Tattoo 24H – Permanent Taupe, On and On Bronze si Chocolate Suede

Am o maaare slabiciune pentru fardurile crema. Mi se par foarte usor de folosit si imi face placere sa le aplic cu inelarul, cu baza sau fara baza.

Fardurile Maybelline Color Tattoo mi se par o mare descoperire si ma bucur sa fi nimerit 3 nuante care mi se potrivesc si pe care le folosesc constant. O observatie: toate culorile testate de mine sunt rezistente insa nu cred ca timp de 24 de ore, asa cum pretinde numele. Nu am stat si nici nu as sta o zi si o noapte cu un fard pe pleoape, poate doar in situatii extra exceptionale!

Primul dintre ele a fost Permanent Taupe:

permanent taupe

 

Este un fard consistent, mat si culoarea poate avea diverse tipuri de intensitate in functie de cantitatea aplicata. Nuanta este interesanta, un gri maroniu care incadreaza ochii de culoare deschisa. Este cel mai dificil de folosit, se intinde mai bine cu pensula peste o baza sau combinat cu fard pudra peste. Altfel, fara baza sau fard pudra, se strange destul de repede pe pleoapa. L-am cumparat din Douglas, cred ca avea o oferta si a costat cam 25-30 de lei.

on and on bronzeAl doilea incercat este On and On Bronze, cel mai folosit dintre cele 3. Pot sa-l aplic ca fard propriu zis sau ca baza, functioneaza perfect. Este foarte rapid, usor de folosit prin aplicare cu degetul sau pensula si nu se strange deloc. Nu l-am cumparat din tara asa ca a fost putin mai ieftin, nu considerabil, nu mai retin pretul.

 

 

 

chocolate suedeCel de-al treilea este ultimul cumparat, din DM, si a costat 35 de lei. Este dintr-o colectie recenta, numita Leather Effect. Este un maroniu ciocolato-auriu 🙂 si se numeste Chocolate Suede. Arata foarte bine pe pleoapele unor ochi verzi desi culoarea nu este asa intensa si cu reflexe aurii cum arata in borcanas.

 

Ordinea este cea a prezentarii:

swatches color tattoo

Fardurile sunt ambalate in recipiente din sticla, asa pare, si au 4 grame. Sunt usor de luat in calatorii si pot fi folosite fara niciun produs auxiliar, fie pensule sau baza de machiaj. 

Iti urez succes in alegerea culorilor potrivite tie!

Pe curand!

 

 

No comments yet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial