• Exploreaza :)

    Facebook
    Facebook
    Pinterest
    Pinterest
    Instagram
30 august 2017

1. Nu am mai scris demult. Dacă tot am revenit și sunt la mine în fotoliu, o să îmi iau libertatea să ofer o identitate acestui loc prăfuit și disponibil. Una dintre noile idei este chiar acest tip de articol, cu 3 lucruri adunate. Scrise atunci când starea de spirit și subiectele o permit. Nu e nimeni aici deocamdată, așa că încă sunt la mine pe fotoliu.

2. M-am tuns singură. 2 cm. Să păstrezi părul de o anumită lungime poate fi o povară. Mereu crește și astfel ajungi să vizitezi coaforul neapărat. Care nu e chiar atât de simplu, căci nu te poți tunde doar dacă intri întâmplător într-unul și ceri serviciul. Nu, trebuie să ai programare, sau eventual coafeza disponibilă te aranjează ca Nigel din Londra. Așa că trebuie să ai răbdare și să faci programare în avans, eventual să te sincronizezi cu fata care îți place, și doar așa ajungi să ai părul dorit. Neapărat la fiecare 3 luni!
De data asta m-am tuns singură, și am rămas cu bani în portofel şi timp liber!

Hard to be a woman!

3. Am dezvoltat un nou skill de a citi eficient cărțile virtuale. Sau mai eficient decât o făceam. Țineam cărțile doar în Kindle, și nu apucam să îl deschid oricând și oricum. Uneori chiar uitam să-l iau, uneori nu aveam spațiu sau ambele mâini disponibile, uneori nu aveam lampă. (da, am versiunea Kindle Touch fără lumină). Am descărcat aplicația de Kindle pe toate dispozitivele mele, telefon, tabletă, iar pentru desktop am descoperit o aplicaţie. Pentru că sunt logată cu acelasi cont de Amazon, se sincronizează pe toate, si mereu pot relua cititul de unde am rămas. Genius!

Peonies!

No comments yet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial